« Alla artister

Anna Christoffersson

Högstadium och gymnasiumJazzPop/rock/urbanÖstra Sverige
”Dagens ungdom är fantastisk! De förtjänar massor med bra förutsättningar för att kunna leva liv som de blir lyckliga i!” Anna C
Visa merVisa mindre
Anna Christoffersson, prisad och hyllad jazzsångerska, har stor erfarenhet av att arbeta i skolor och hon ser ett stort behov hos ungdomar att få bearbeta stress och press som de upplever, och att få hjälp med strategier för att hitta en mer positiv känsla i sina liv. Att våga prata om det – och att få ta del av andras tankar och upplevelser - kan vara en stor hjälp för att hitta ett lugn och en tillförsikt. Sådant kan vara lättare att lyfta när en 'utomstående' kommer till skolan. 

OLIKA FÖRELÄSNINGAR/WORKSHOPS MED ANNA:
Med kreativiteten genom motgång - om att ta sig igenom svåra saker och växa som människa med kreativiteten som verktyg.

Palla pressen och väx på ditt sätt – om att blomstra i tuff konkurrens. Vänder sig till spetsutbildningar främst, men alla ungdomar kan uppleva press och stress av varierande slag i skolan.

Metoo nästa steg - vägar framåt efter #metoo
Genom musik och samtal om de svåra frågorna, där Anna även bottnar i egna erfarenheter, vill hon samtidigt förmedla ljus och hoppfullhet.

För elever på estetiska program
Anna gör även riktade program för de elever som går på estetiska program, främst musik, och då kan det handla om större eller mindre konsert/workshop med eleverna. Anna gör oftast en kombination av sitt eget artisteri och workshop/masterclass med studenter/elever. Det brukar vara otroligt uppskattat! 

Temat för workshopen kan vara något av följande : musik, masterclass, professionell feedback, produktion, branschkunskap, scen och interpretation, ensemblespel, skapa och genomföra projekt mm.