« Alla artister

Divine Opera

Sopranduo med mission att sprida opera till ”alla överallt”
Högstadium och gymnasiumKonstmusikLåg och mellanstadiumÖstra Sverige
Divine Opera - en duo bestående av sopranerna Caroline Gentele och Gabriella Lambert-Olsson - debuterade i samband med utdelningen av Stockholm Water Price 2007 och framträdde vid kungaparets stadsbesök i Wien i november samma år. Sedan dess har de framträtt på de mest skilda scener som t.ex. i TV på Allsång på Skansen, Gomorron Sverige, Go’ kväll, Humorgalan, Calle Moreaus mm samt på galor och middagar som Polarpris-banketten, på Nobelfesten, i Dalhalla, i kyrkor, skolor, lador och till och med i ett fårhus!
Visa merVisa mindre
CORONAANPASSAT
Livestreaming från Ulriksdals Slottsteater F - åk 3
Confidencens hemligheter- en upptäcktsfärd.
Två spöken från 1700-talet visar runt på teater Confidencen med dess spektakulära teatermaskineri med vind- och åskmaskiner, kulissmaskineriet, ett bord som kan hissas upp och ner och de berättar även lite om 1700-talets kultur. Ett roligt interaktivt möte där barnen från nutiden får en inblick i 1700-talsteaterns magiska värld. Eleverna får ställa frågor och de får direkt svar från spökena från förr genom liveplattformar så som Zoom.


Divine Opera har många föreställningar för olika åldersgrupper, läs mer + info om teknik i bifogad pdf längst ner till höger.

Operadivorna som behövde en paus  6 - 12 år
De två operadivorna behöver hjälp med att hitta sina saker och mycket annat, de ber barnen om hjälp och tips om hur de ska få sin vardag att gå ihop. 

SuperSofia 6 - 12 år
Sofia blir SuperSofia med Musikängelns hjälp. Barnen får sjunga, dansa och spela rytminstrument - genom musiken blir alla superhjältar!

A Divine taste of opera 13 - 19 år
Operadivorna vill förnya sig, de tar ungdomarna till hjälp och råd och ber dem även sjunga med ibland. 

Workshop/Skapande skola
Eleverna får resa i den klassiska musikens historia och lyssna på musik från olika tidsepoker fram till nutida operor och klassisk musik. De får röra sig, teckna och tala om musiken. Eleverna kan ev jobba fram en föreställning tillsammans med gruppen om det finns möjlighet till det.