« Alla artister

Green Soul

Högstadium och gymnasiumLåg och mellanstadiumPop/rock/urbanSödra Sverige
I projektet Green Soul spelar bandet Everybody Gets Lonely Orchestra nyskrivna låtar i gammal god 60/70-talssoul-anda (tänk James Brown eller Aretha Franklin), om hur man som barn kan leva mera miljövänligt och påverka sin omgivning i mera hållbar riktning.
Visa merVisa mindre
Musikerna utgör gräddan av Skånes artister, med medlemmar från bl.a The Ark och Cardigans.

Vår första skiva läpps under 2021. Men redan nu kan du lyssna på låten Jorden har feber på hemsidan!

Green Soul Skapande Skola:
Bandets musik funkar lika bra i stereon som live på skol- eller familjekonserten.
Tillsammans med projektet Omskaparna erbjuder vi Skapande Skola-projekt med hållbarhetstema.
Bandet kan erbjuda flera olika paket beroende på vilken ekonomi som finns. Från att hela bandet kommer och spelar på skolan som inspiration till lärarens arbete, och barnen får sjunga med i låtarna och sköta mellansnacken. Till att en eller ett par medlemmar kommer ut och skriver egna låtar om miljöfrågor tillsammans med barnen, med vår musik som inspiration. Till att vi kopplar in en pedagog från någon annan konstform – göra musikvideo till en låt? Måla tavlor om vad barnen fruktar och vad de drömmer om för framtid? Göra coola scenkostymer av återvunnet material? Vi är öppna för det mesta!