« Alla artister
foto Nikola Stankovic

Lönnebergakvartetten

föreställningar för både skola och familj med måttot Klassisk musik till ALLA
CoronaanpassadLåg och mellanstadium
Välkommen till den sjungande stråkkvartetten! Lönnebergakvartetten består av fyra av våra mest anlitade frilansmusiker Malin-My Wall, Hanna Wiklund, Jonna Inge och Magdalena Mårding. Deras föreställningar har spelats för tusentals barn över hela Sverige bl a som del i utbuden hos Länsmusiken Stockholm, Länsmusiken Kalmar, Västmanlands länsmusik, Musik i Väst och Scenkonst Sörmland, och har blivit enormt väl mottagna med stor entusiasm från elever och lärare.
Visa merVisa mindre
SKAPANDE SKOLA
Lönnebergakvartetten kan bokas inom skapande skola för olika åldersgrupper, och de spelar då en av föreställningarna nedan och följer sedan upp med en workshop med eget skapande i mindre grupper och till sist en avslutande gemensam samling. 

Tårtsväng med Pippi och Beethoven 5 - 9 år
Ett spännande, lustfyllt och lättillgängligt möte med klassisk musik, blandat med favoriter från bl.a. Astrid Lindgrens sagor. 

Tårtsväng kan även spelas utomhus, under tak.

Den Du Är 10 - 13 år
Kvartetten vrider och vänder på begrepp och undersöker världens mest existentiella ämne: Den Du Är. Med musiken som ledsagare rör vi oss bland de frågor och funderingar som elever i mellanstadie- åldern ofta bär på. I Den Du Är upplever vi ord, rörelse, beats, rap, barns egna röster och så musik och sång, från 1600 - talet ända fram till vår tid, från Henry Purcell till Beyoncé.  

Läs mer i pdfer här intill.