« Alla artister

Milles Resa - en skogssaga

Musikteater om människans behov av att få plats, att få ta plats och att bli sedd.
KonstmusikLåg och mellanstadiumÖstra Sverige
Jag är arg! Jag får inte plats! Barnet Mille gör en resa i stark affekt. Mille möter en vägvisare och får möta sina olika känslor tillsammans med de förbluffande figurer han möter: den arga Björnen, den sorgsna Åsnan och den praktfulla Påfågeln. Med på färden genom de olika temperamenten finns hela tiden musiken med sin förlösande kraft. I Milles resa varvas dialog och gestaltning med levande musik på violin och dragspel i en självklar helhet.
Visa merVisa mindre
Föreställning plus dramalek:
När möjlighet finns kombineras föreställningen med en prolog av inledande dramalek med publiken. Dramaleken är utöver härlig "uppvärmning" ett sätt att göra publiken delaktig i både kropp och sinne. Efter föreställningen diskuterar aktörer med publik om känslorna som agerats.

Skapande Skola: 
Milles Resa som Skapande skola består av en del föreställning och en del dramalek med barnen. Upplägget kan delvis formas enligt önskemål men ett bra exempel är att vi först har dramalek på föreställningens teman i smågrupper (20 - 30 minuters pass) och sedan får alla barn se föreställningen tillsammans. 

Medverkande: Hanna Wiklund och Gunilla Wiklund Regi: Bo Lindell (Musikteater 89)   
Musik: Utdrag ur "Årstiderna" av A. Vivaldi m.m. arrangerat för violin och dragspel.

Mer info i PDF här intill.