« Alla artister

SKROT

#bygga #instrument #skrot #Skapande Skola
Låg och mellanstadiumPop/rock/urbanSödra Sverige
SKROT har funnits sedan 2010 och Anna Cederquist, Martin Harborg, Hans Nilsson, Anders Björkqvist Marcus Lundgren jobbar både som musiker och som musikpedagoger. De är utbildade instrumental- och ensemblelärare, och har gått på Musikhögskolorna i Arvika, Piteå och Malmö. Anna Cederquist, är även musikproducent, ljudtekniker och kompositör/arrangör.

SKROT-programmering och musikmaskiner.
Workshop med musik, musikmaskiner och programmering. 

Åk F-6.

Bygga musikmaskiner i form av en bana med pusselbitar och experimenterar med ljud.

Sedan använder vi ljuden när vi bygger våra musikmaskiner.
Vi bygger ihop och programmerar en ljud/musikmaskin med hjälp av analog programmering där man lär sig grundprinciper om programmering, ett datalogiskt tänkande.

En lektion 1 h

-SKROT-skrotinstrumentbygge Workshop i skrotinstrumentbyggen med eget byggande, och om hur alla instrument i världen
är uppbyggda.

En lektion 1 h

En ny uppfinnings-musikföreställning av musikgruppen SKROT!

Ni kommer få höra otroligt rolig, cool och bra musik och bli riktigt glada. Några gamla favoriter är såklart kvar som morotsklarinetten, elspaden mfl. I nya "SKROT-Blueprints" har vi dessutom med ännu fler akustiska musikinstrument-uppfinningar och flera olika elektroniska instrument. Här får du inspiration till att uppfinna saker och göra egna musikinstrument och spela på dem. Du kan gå hem och bygga vilket musikinstrument du vill, det är endast din fantasi som sätter gränserna!

Ni känner igen musikgruppen SKROT tex, från att vi varit på din skola med en konsert eller workshop/skapande skola eller från SVT Barnkanalen sommarlov, Malmöfestivalen, SommarLund, Korröfestivalen etc.


Visa merVisa mindre

Info

Video

Dokument